Hinnasto

36€/viikko
66€/2 viikkoa

Radiokirppiksen ohjeita

Vuokra-aika

Vuokra-aika voi alkaa mistä päivästä tahansa ja se on lyhimmillään 7 päivää. Kiinniolopäiviä esim, juhlapyhiä ei lasketa vuokra-aikaan. Tavarat voi tuoda aloituspäivänä heti avattuamme (tai sovitusti edeltävän päivän iltana ennen sulkemista) ja päättymispäivänä pöytä tulisi tyhjentää n. tuntia ennen sulkemista. Mikäli et tyhjennä pöytääsi sovitusti, veloitetaan 10€ tyhjennysmaksu. Muista ilmoittaa vuokra-ajan jatkamisesta tai lopettamisesta VIIMEISTÄÄN 2 pvää ennen vuokra-ajan päättymistä.

Hinnoittelu

Tulostamme käyttöösi viivakoodin sisältävät hintalapputarrat, maksutta 66 kpl eli 2 arkkia, seuraavat arkit (33kpl/arkki) 1€/kpl. Hintalapputarrassa on valmiina pöytänumero sekä viivakoodina, että numerona, itse kirjoitat vain kuvauksen tuotteesta ja hinnan. Mietithän tarkasti paikan, johon hintalapun sijoitat, varsinkin keräilytuotteissa, sillä tarra saattaa jäädä kiinni hyvinkin tiukasti. Vaatteisiin hintalaput kannattaa kiinnittää nuppineulojen/hakaneulojen avulla, ettei hintalappu irtoa. Nuppi- ja hakaneuloja saat lainaksi kassalta.

Vastuu tavaroiden katoamisesta

Radiokirppis ei korvaa kadonneita, varastettuja eikä vaurioituneita tuotteita. Pienet, helposti särkyvät ja arvokkaat tavarat (esim. korut, kellot, hajuvedet yms.) voi tuoda myyntiin lukolliseen lasivitriiniin 0,50€/tuote/vuokra-aika. CD- ja DVD-levyistä ja peleistä voi tuoda sisällön kassalle. Muihin arvokkaampiin tuotteisiin voi vuokrata varashälyttimen 0,25€/kpl tai 1€/5kpl (nappi-, vaijeri- tai tarrahälytin). Emme myy: tupakkatuotteita, aikuisviihdettä, autonrenkaita ja teräaseita. Suosittelemme kiertämistä kirppiksellä vuokra-aikana, sillä tavaroita ja vaatteita kulkeutuu asiakkaiden käsissä muihin pöytiin. Henkilökuntamme vie niitä paikoilleen niin paljon kuin mahdollista, mutta kannattaa myös itse olla aktiivinen. Tuotteet joita et halua viedä kotiin vuokra-aikasi loputtua, voit jättää halpispöytäämme, jonka tuotto menee Lastenklinikoiden Kummit Ry:lle.

Rahojen tilitys

Tilitämme myynnistä tulleet rahat käteisellä tai varsinkin suuremmat tilitykset pankkisiirtona, jolloin rahat näkyvät tililläsi muutamassa päivässä. Rahatilitys on aina reaaliaikainen. Tilityksen edellytyksenä on, että käynnissä oleva vuokrajakso on maksettu. Tarkista tilitys heti, niin voimme korjata mahdolliset virheet. Myöhemmin ilmaantuneita epäselvyyksiä emme korvaa. Toivotamme hyviä myyntejä!

Lisäpalvelut

Pöydän siivouspalvelusta voit kysyä lisää kassalta Pöytään on mahdollista ottaa myös sivunumero, jolloin voit tulla myymään yhdessä ystävän kanssa ilman lisämaksua! Helppoa ja kivaa kun voitte puolittaa vuokran ja jakaa pöydänsiivous vuorot.


Yhteystiedot

0440 883 381
asiakaspalvelu@salonradiokirppis.fi
Helsingintie 22, Salo

Avoinna

Ma-Pe10-18kesä-elokuu arkisin 10-17
La10-15
Su10-15heinäkuun sunnuntait suljettu